VÅRA TJÄNSTER

Nybyggnation

Vi har bra erfarenheter och fått mycket positiv respons på våra nybyggnationer. Vi utför allt från hus, kontorslokaler, verkstäder med mera. Vi har stor erfarenhet av att bygga från första idé till färdigt projekt. Vi på Irebro finns tillhands under hela byggnadsprocessen.

Vi arbetar tillsammans fram till det nya färdiga projektet som resulterar i ett helt nytt hus och ett blivande hem. Allt börjar med en idé, sen en ritning, bygglov till konstruktion Vi utför allt gällande den totala byggprojektet. Vi arbetar tillsammans fram till det nya färdiga projektet som resulterar i ett helt nytt hus och slutligen ett blivande hem.

Vi har ett nära samarbete med våra samarbetspartners och leverantörer när det gäller el och vvs till samtliga av våra byggnationer och vi har färdigställt många lyckade projekt ihop.

Om-/tillbyggnationer

Ett uterum, takkupa eller ett nytt badrum? Att planera är viktigt när du planerar att göra en till- eller ombyggnation. Vi hjälper gärna dig från första idén till färdigt resultat och kan erbjuda hjälp med konstruktionsritningar, måtttagning och rådgivning gällande dina kommande byggnationer.

Renovering

Vi utför de flesta renoveringsarbeten oavsett vad du kan tänkas ha för behov. Vi på Irebro byggservice arbetar med totalentreprenad och vi har över 20 år i branschen och många nöjda kunder i ryggen. Vi erbjuder våra tjänster till både privat och offentlig sektor.

Vi har färdigställt många kök och badrumsprojekt och vi kan erbjuda dig en helhetslösning – allt från mått till plattsättning – när du har planer på att renovera eller bygga nytt. Vi har arbetat mycket med totalentreprenad av badrumsrenoveringar. Vi har bra kontakt med el och vvs företag när vi arbetar med kök och badrum.

Vid byggnationer och renoveringar av kontorsmiljö kan vi hjälpa er att sätta upp ljudisolerade undertak vilket ger en behagligare kontorsmiljö.