Snickare Mjölby

Välkommen till oss på Irebro byggservice AB!

Irebro Byggservice AB är din kompletta byggpartner i Mjölby med omnejd! Vi som snickare Mjölby utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag – allt från små reparationer och renoveringar till totalentreprenader av nybyggnationer och omfattande tillbyggnationer.

Vi bygger såväl lösvirkeshus som kontorsfastigheter och verkstäder med mera. Vi arbetar alltid nära våra kunder och finns tillhands med råd och stöd genom hela byggprocessen.

Behöver Ni bygga ut huset med ett extra rum, kanske ett uterum eller en ny altan? Vi utför alla typer av om- och tillbyggnationer.

Vi som snickare Mjölby utför även alla typer av reparationer och renoveringar, stort som smått. Vi åtar oss bland annat totalentreprenader av badrumsrenoveringar.

Vill ni ha en behagligare kontorsmiljö hjälper vi er att sätta upp ljudisolerande undertak.

Vi är erfarna och professionella snickare Mjölby och under de tio år vi nu funnits i branschen har vi skaffat oss många nöjda kunder och ett gott rykte som ett pålitligt och kunnigt byggföretag.

broderna-bergs-bygg-1-dark.jpg

Om oss på Irebro Byggservice AB

Irebro Byggservice AB startades av mig Joakim Irebro 1995. Innan jag startade mitt eget företag var jag anställd många år i branschen och har nu över 20 års erfarenhet av byggarbete. Vi är idag fem personer som arbetar i företaget.

Vid våra totalentreprenader har vi ett bra samarbete med ett flertal duktiga lokala företag inom olika områden, även arkitekter och konstruktörer. Våra främsta samarbetspartners är Valla El- och Antennservice, Ventilationssystem AB och Linköpings Plåt & Vent. Vårt största leverantör av byggmaterial är Linköpings Träförädling.

Kvalitén kommer alltid i första hand för Irebro Byggservice AB. Vi som snickare Mjölby har genom åren utfört arbeten åt många nöjda kunder som återkommer till oss med nya uppdrag och också rekommenderar andra att anlita oss. Vi visar gärna upp referenser från tidigare byggnationer.

Välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert eller om ni vill diskutera det ni vill ha utfört!

    Genom att använda detta formulär accepterar du lagring och hantering av dina uppgifter på denna webbplats.